Fényképszínezés

Az emlékek életünk különösen fontos kellékei, mesélnek rólunk és megőrzik kiemelkedő pillanatainkat. Kitüntetett helyet foglalnak el köztük a régi fotók: egy balatoni nyaralás képei, csecsemőkori fényképek, családi csoportképek, születésnapi vagy éppen házassági fotók.

Nem csoda, hogy ennyire ragaszkodunk hozzájuk, de a fényképek egy-egy óvatlan baleset miatt megsérülhetnek, vagy csupán lehetnek annyira régiek, hogy a sok nézegetés miatt elgyengülnek és foszlani kezdenek. Az így keletkezett képhibákat mi azonban ki tudjuk javítani, emellett egyedülálló módon digitális színezéssel képesek vagyunk új életet lehelni a képekbe, így nemcsak a fotók, hanem a szép emlékek is élénkebben ragyoghatnak!

line-dividerpng-181672

Rendelés menete

1. Kattintással válaszd ki az oldal alján lévő lehetőségek közül, hogy a képen, amelyet színeztetni szeretnél, hány szereplő van (1 fő, 2-4 fő, vagy 5 és több fő).
2. A következő oldalon jelöld be, hogy minőségi fotópapíron, vagy pedig e-mailben szeretnéd megkapni a kiszínezett fotót.
3. Csatold a színezendő fényképet a Kép csatolása menüpont alatt található Fájl kiválasztása gomb segítségével.
A képek szkennelését 300-600dpi felbontásban, szürkeárnyalatos (grayscale) módot beállítva végezdHa valamilyen okból nem tudod a fényképet beszkennelni, úgy küldd el azt nekünk postán, mi elvégezzük a digitalizálást plusz költség nélkül. Ehhez jelöld meg a felkínált lehetőségnél, hogy kéred a kép szkennelését.  Ezt az opciót csak azoknak tartjuk fenn, akik az elkészült fénykép kinyomtatását is kérik, az eredeti fényképet a kiszínezettel együtt küldjük vissza.
4. Írj le minden olyan részletet a Színezés részletei rubrikába, amelyet viszont szeretnél látni az elkészült képen (ruhaszín, szemszín, hajszín, stb.), akár a rokonok segítségét is igénybe véve. Amennyiben nem áll módodban utánajárni az eredeti színeknek, természetesen a legnagyobb odafigyeléssel fogjuk kiválasztani a képhez leginkább illő árnyalatokat.
5. Nyomd meg a Kosárba rakom gombot, lépj tovább a Pénztár menüpontra, add meg az adataidat, majd küldd el a megrendelést!

A megrendelés megérkezését követően jelentkezni fogunk a megadott email címen!

line-dividerpng-181672

Rendelés